Terme VIVAT- kjer se črna in bela voda dotakneta panonskega morja, z odlično ponudbo za KSS


TERME VIVAT - kjer se črna in bela voda dotakneta panonskega morja. V termah Vivat nudijo članicam in članom KSS naslednje odlične ugodnosti:

POPUST

RECEPCIJAPOPUST
BAZENSKI KOMPLEKS15%
SVET SAVN VIVAT15%
WELLNESS CENTER VIVAT15%
SALON TAWAN15%
 
* POPUSTI SE OBRAČUNAJO OD OSNOVNIH CEN IN SE MED SEBOJ IZKLJUČUJEJO. POPUSTI VELJAJO NA STANDARDNE KOPALNE KARTE IN VELJAJO TUDI ZA DRUŽINSKE ČLANE. 

CENIK

VRSTA KARTE (KOPANJE)ODRASLIOTROCI
CELODNEVNA11,50€8,00€
POPOLDANSKA (po 14.uri)9,90€7,00€
4 URNA8,90€6,00€
3 URNA8,00€5,50€
VRSTA KARTE (SAVNA)ODRASLIOTROCI
CELODNEVNA15,00€/
4 URNA10,00€/
3 URNA9,00€/
 
INFORMACIJE
Bazenska recepcija – 02 538 21 29
bazen@vivat.si

Posebna ponudba:

V ceni:

 • namestitev v dvoposteljni sobi
 • polpenzion
 • med tednom prekmurska, italijanska in balkanska kulinarika
 • neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu
 • celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda
 • nočno kopanje v petek in soboto do 22:00 ure
 • vsak dan vodena terapevtska hidrogimnastika
 • kopalni plašč
 • uporaba interneta v sobi
 • Darilni bon v vrednosti 10,00€ v Wellness centru Vivat na storitve Vivat
 • Darilni bon v vrednosti 10,00€ v Salonu tajskih masaž Tawan na storitve Vivat


Cene veljajo za člana sindikata in njegovega družinskega člana. Član se izkaže na recepciji s člansko izkaznico.
Rezervacije in dodatna vprašanja na 02 538 21 10 ali na E mail: lidija.lajh@vivat.si. Dodatna ponudba in informacije na 
www.vivat.si.

O TERMAH

Terme Vivat se nahajajo v severovzhodnem delu Slovenije v idilični vasici Moravske Toplice in so ponudnik vrhunskih turistično-termalnih, wellness, zdraviliških, poslovnih in športnih storitev. Sodobno opremljene Hotele Vivat****superior dopolnjuje edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda, ki prihaja iz globin vrelcev Term Vivat. Termalna voda v Termah Vivat je natrijeva hidrogen karbonatna kloridna voda, ki ima priznan status naravnega zdravilnega sredstva.

NASTANITEV

V hotelih Vivat****superior je možna nastanitev v dvoposteljnih sobah, suitah in prestige sobah. Vse sobe so klimatizirane in imajo, LCD TV, telefon, wi-fi, mini bar, kopalnico s prho/ z banjo, wc, sušilec za lase, francosko ali klasično teraso.

TERMALNA DOŽIVETJA

Bazenski kompleks Term Vivat obsega približno 2.000 m2 zunanjih in notranjih vodnih površin z zdravilno belo in črno termalno vodo. Notranji del bazenskega kompleksa, obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom, whirlpooli in otroškim bazenom.
Ločeni notranji bazenski kompleks z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen samo odraslim osebam. V zunanjem delu bazenskega kompleksa je olimpijski bazen s termalno vodo, natur bazen z edinstveno črno zdravilno termalno vodo in otroški bazen.
Svet savn obsega notranje in zunanje savne, od finskih, turških, infra, zeliščnih, tilarium savn do tematske savne »cimprana kuča«, zunanji bazen za knajpanje ter vrhunska počivališča, kjer boste spoznali kulturo savnanja za sprostitev misli, lepoto telesa in duha.

WELLNESS IN ZDRAVJE

Wellness center Vivat temelji na zgodbi petih kitajskih elementov (voda, les, ogenj, zemlja in kovina) in se prepleta z zgodbo lokalnih elementov (sončnica in mak, kamen in glina), s poudarkom na dobrem počutju in lepoti telesa ter duha s pestro ponudbo masaž, kopeli, nege telesa, anticelulitnih in shujševalnih programov.
V zdraviliškem centru Vivat, na podlagi edinstvene zdravilne termalne vode v kombinaciji z zdraviliškimi terapijami zdravimo revmatska obolenja, ortopedske težave in težave po poškodbah-rehabilitacija.
V salonu tajskih masaž Tawan boste doživeli dotik Orienta, saj vas bodo tajske maserke z raznovrstnimi vrhunskimi masažami popeljale v daljne dežele Orienta in vam bodo približale 2.500 let staro tajsko tradicijo, ki bo poživila vaša duh in telo.

AKTIVNOSTI IN OKOLICA

Terme Vivat so odlična destinacija za predajanje toplim objemom termalne vode, kolesarjenje, pohodništvo in doživetje edinstvene prekmurske kulinarike ter prijaznosti tu živečih ljudi bo v vas pustilo nepozaben pečat.